2018 е годината на Жълтото куче - какво ни очаква и какво ни съветват

2018 е годината на Жълтото куче - какво ни очаква и какво ни съветват
10 Януари 2018

2018-а е годината на Жълтото земно куче по китайксия хороскоп и настъпва на 16 февруари. Това е време за открития, за разрушаване на стереотипите и премахване на клишетата. Но годината в никакъв случай не е революционна. Жълтото куче носи спокойствие и уравновесеност, а стихията на Земята ги засилва.

Според астролога Павел Глоба 2018-а има добри енергии за разрешаването на забатачени ситуации, за добри финансови сделки. Ако през 2017-а успехът бе променлив, то сега ни чака доста по-голяма стабилност и тя ще зависи от упоритата работа и усърдието.

Павел Глоба е от малкото астролози, предсказали, че Доналд Тръмп ще седне в Белия дом, когато повечето му колеги вещаеха успех на Хилари Клинтън. Според него, през 2018-а по-лесно ще се решават стари спорове, но и разделите тази година ще са окончателни и без възможност за възобновяване на отношенията.

Кучето е символ на верността и предаността, затова промените и липсата на вярност през 2018-а могат да доведат и до пълен крах на надежтите и всички планове за бъдещето. Във финансово отношение 2018-а се очертава като доста по-стабилна.

Кучето е познато със своята лоялност и щедрост. Парите и успехът ще отидат при този, който избере да бъде честен в своите дела. Към всяка дейност през 2018 година е важно да се подхожда творчески. Дори да работим най-обикновена работа, можем да постигнем небивали резултати, ако проявим фантазия.

Годината на кучето е чудесно време за драстична промяна в начина на живот. Това може да бъде спиране на пушенето, смяна на местожителството или пък на работата. Някои ще преживеят кратки периоди, в които ще се чувстват самотно и меланхолично, но накрая промяната ще се окаже, че била за добро.

През 2018 г. успехът в любовта, както и в работата, ще зависи изцяло от качеството на комуникацията между хората. И ще ни научи, че да бъдем по-малко егоисти и по-щедри към другите, е нещо, в което инвестираме и то ще ни се отплати един ден.

През тази година значението и важността на семейството са от решаващо значение за осъществяването на стремежите на всички 12 китайски зодиакални знаци. Ако се окажете необвързан по време на този годишен цикъл, не би трябвало да имате проблеми с намирането на партньор преди следващата китайска Нова година през 2019 година.

Павел Глоба ни съветва да проявяваме по-голяма загриженост за собствените си дела и да не се вглеждаме в паничката на ближния, а в собствената.

Жълтото куче помага на търсещите разбирателство, на избягващите скандали и конфликти, на милосърдните, на тези, които дават, без да очакват в замяна. Астрологът ни съветва да се доверим в повечето случаи на интуицията си, когато се налагат бързи решения, но за всичко останало ще ни трябват стабилно планиране и трезви оценки. Трябва да се обръща внимание на дреболиите, дори и на най-незначителните на пръв поглед, защото сега по-лесно малкото камъче ще преобръща каруцата. В годината на Жълотото куче е важно да планираме работите си и по-малко да действаме водени от емоции.

Прочетете още