Adam Lambert все пак с роля във филма "Bohemian Rhapsody"

Adam Lambert все пак с роля във филма
Снимка: Blampish
15 Януари 2019

През лятото на 2018-а Адам Ламбърт призна, че не е искал да се включи в биографичния за Фреди Меркюри и Queen филм „Bohemian Rhapsody“. Причина за това откровение стана въпрос от журналист, според когото логичният избор за образа на легендарния Фреди Меркюри бил именно той. „Аз не приличам на Фреди. Не звуча като Фреди. Звуча като себе си. Смятам, че Рами е перфектен за ролята“, каза Ламбърт тогава.

„Изключително ценен за мен е фактът, че филмът проследява процеса, по който се раждат едни от най-феноменалните песни на Queen. Това е изключително вълнуващо, особено след като вече от няколко години имам честта да ги изпълнявам на една сцена с Брайън Мей и Роджър Тейлър“.

Оказа се обаче, че Адам Ламбърт има "скрито" присъствие в мега успешната лента. Той качи своя снимка от филма в Twitter с думите: "Who is he?" и емоджи с намигвания и смях, с което потвърди слуховете за участието му във филма, които се носеха от няколко месеца. Настоящият вокал на Queen се появява в сцената, в която Рами Малек (Фреди) говори по телефона с Мери Остин близо до паркинг за камиони. В кадрите обаче Ламбърт е неузнаваем в ролята на шофьор на камион с шапка и голяма брада.

Queen и Адам Ламбърт ще направят голямо турне от 23 концерта в Америка през лятото. Обиколката ще започне с концерт във Ванкувър на 10 юли и ще приключи с шоу в Шарлът, Северна Каролина, на 23 август. Ще бъдат изнесени концерти и в Лос Анджелис, Ню Йорк, Чикаго, Далас, Атланта.

Прочетете още