Биографичният филм за Freddie Mercury - „Bohemian Rhapsody“ е с нов режисьор

Биографичният филм за Freddie Mercury - „Bohemian Rhapsody“ е с нов режисьор
Снимка: Peter Pham
15 Декември 2017

Режисьорът на биографичния филм за Фреди Меркюри - „Bohemian Rhapsody“ е сменен. Стана ясно, че Брайън Сингър е заменен от Декстър Флетчър.

Брайън Сингър беше отстранен от проекта, поради това, че не успява да се завърне към снимачния процес след своя почивка, която е продължила по-дълго от предвиденото от компанията продуцент 20th Century Fox.

Брайън Сингър обяви, че има здравословни проблеми в семейството му, които са му попречили да се върне навреме. Твърди се обаче, че между него и актьора Рами Малек, който се превъплъщава във фронтмена на Queen, е имало напрежение.

Hollywood Reporter твърди, че двамата са разрешили споровете си, но проектът е трябвало да спре заради продължителното отсъствие на Сингър.

Новият режисьор Декстър Флетчър, който е по-познат като актьор („Две димящи дула“), но е на ти и с режисурата („Еди Орела“ с Хю Джакман в главната роля), вече е поел функциите си и най-вероятно няма да има проблем да завърши продукцията в оставащите ѝ близо 3 седмици снимачен процес.

Освен Рами Малек като Фреди, в „Bohemian Rhapsody” като останалите членове на легендарната група Queen ще видим Бен Харди (Роджър Тейлър), Гуилин Лий (Брайън Мей) и Джоузеф Мазело (Джон Дийкън).

Премиерата на филма се предвижда за 25 декември 2018 г.

Прочетете още