"Большой Московский Цирк" идва в България с новата си програма - "CIRCUS 2.0"

20 Април 2017

„Большой Московский Цирк” няма еквивалент в света! Световноизвестният цирк пристига в България за да предложи неповторимо зрелище за малки и големи! 

Мащабната  продукция превишава 100 души  - акробати, фокусници,  жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света -  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа. Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и  оригинална хореография.

Новата, свръхтехнологична програма на цирка на бъдещето е озаглавена - „CIRCUS 2.0”. Всеки следващ спектакъл на „Большой Московский Цирк” е стъпка напред, както в артистичен, така и в технологичен аспект.

На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале  /смъртен скок/ и други опасни,  акробатични номера върху препускащи коне.

Феновете на “Большой Московский Цирк” са изключително много - от световни рок легенди, като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектаклите на трупата, когато са във Франция!

Гмурнете се в измерение на “паралелната реалност” - “CIRCUS 2.0”, където човешките възможности надхвърлят предела си.  

Двучасовите представления в България  са :  София 20 май „ Арена Армеец” , 22 май Пловдив „Колодрум”, 24 май Русе  “Булстрад Арена”.

Билетите се разпространяват в мрежата на eventim.bg, билетен център на НДК, бензиностанции OMV, Office1, книжарници Orange, каса на Eventim в The Mall.

Прочетете още