Bond празнуват 20 години творчество на сцена с два концерта в България

Bond празнуват 20 години творчество на сцена с два концерта в България
Снимка: ZAPP Entertainment
13 Февруари 2019

Най-успешният струнен квартет в историята на музиката Bond ще представят най-доброто от творчеството си на 26 март в зала 1 на НДК и на 27 март в комплекс СИ’ЛА в Пловдив, за да отпразнува 20-годишния си юбилей на музикалната сцена!

Таня Дейвис (първа цигулка), Еос Чатър (втора цигулка), Елспет Хенсън (виола) и Гай-И Уестерхоф (чело се появяват през 2000 г. и привличат огромно внимание върху себе си, заради нечуваните до този момент интерпретации на класическа музика, примесена със съвременна поп и денс музика. От тогава те се превръщат в емблема и пионери на кросоувър течението. С реализирани милиони продажби Bond си спечелват титлата на най-успешния и добре продаван струнен квартет за всички времена. За 20-годишната си кариера момичетата изковават и зашеметяващите 56 платинени и 15 златни диска в световен мащаб.

Свирили са на сцената на Наградите на MTV, "Америка търси талант", "Великобритания търси талант" и много други, както и на редица световни спортни събития – през 2012 момичетата взимат участие в закриващата церемония на Олимпийските игри в Лондон. Емблематични за историята на съвременната музика остават и изявите им на места като египетските пирамиди в Гиза и на Уол Стрийт в Ню Йорк.

Билети за концертите на Bond в София на 26 март и в Пловдив на 27 март вече могат да се открият в мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн, както и в Билетна каса НДК и онлайн на http://tickets.ndk.bg.

Прочетете още