Брайън Мей и Кери Елис в София!

Брайън Мей и Кери Елис в София!
7 Октомври 2015

ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС:

BRIAN MAY, ЛЕГЕНДАРНИЯТ КИТАРИСТ НА QUEEN

И

ЗВЕЗДАТА НА БРОДУЕЙ KERRY ELLIS

 

16 март (сряда) 2016 г., 20:00 ч. Зала 1 на НДК

Съвместното им турне ONE VOICE ще премине и през България. Очаквайте една магическа вечер с най-големите хитове на Queen и много музикални изненади!

Брайън Мей е едва ли има нужда от представяне! Той е един от най-прочутите китаристи на всички времена, съосновател на легендарната група Queen и автор на класики като “We Will Rock You”, “Under Pressure”, “Who Wants To Live Forever” и “The Show Must Go On”.

Кери Елис е английска актриса и певица, известна с ролите си в музикалния театър. Тя впечатлява музикалните специалисти с поредица от запомнящи се роли в популярни мюзикъли като „Клетниците“, „Оливър!“, „Война на световете“, и „Котките“.

Срещата на Брайън Мей и Кери Елис е по време на прослушванията за дебюта на мюзикъла We Will Rock You в Лондон. Мей е впечатлен от таланта на Елис, и впоследствие продуцира нейния дебютен албум през 2010 г. На 16 март 2016 г. ще имаме уникалния шанс да видим Мей и Елис у нас! Двамата ще ни зарадват с нови версии на популярни хитове на Queen, Beatles, Kansas, както и техни любими класики, включително и общата им песен “One Voice”.

Концертът на невероятните Брайън Мей и Кери Елис ще бъде част от програмата на юбилейния 20-ти София Филм Фест!

 

Билетите за концерта на BRIAN MAY и KERRY ELLIS ще бъдат на цени от 50 до 120 лева.

Продажбите стартират на 8 октомври (четвъртък) 2015 г. от 11:00 ч.

Билетите могат да бъдат закупени от:

Билетен център НДК
Касата на АРЕНА АРМЕЕЦ
Онлайн на адрес www.ticketpro.bg  
КАСИТЕ НА ТИКЕТПРО БЪЛГАРИЯ И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ

Прочетете още