Bruno Mars отбелязва най-високия дебют в кариерата си с “24K Magic”

Bruno Mars отбелязва най-високия дебют в кариерата си с “24K Magic”
30 Ноември 2016

Световната суперзвезда Bruno Mars постига невероятен успех с последния си албум. “24K Magic” се превърна в най-продавания му запис за първата си седмица – 231 хиляди продажби! Албумът заема първата позиция в класациите Top Digital Albums chart и R&B/Hip-Hop Albums, а в Billboard 200 записът е на второ място. Освен това, “24K Magic” е слушан над 400 милиона пъти. Първият сингъл от албума едновременно оглави iTunes Overall Albums и Overall Songs Charts. “24K Magic” е на 4 място в Billboard Hot 100, и официално е сертифициран със злато от RIAA.

Дългоочакваният трети студиен албум на Mars се радва и на страхотен световен успех. Освен че е похвален от медии от BET до The New York Times и Stereogum, се изкачва и до върха на класациите в редица държави, включително Франция и Япония. Първия сингъл “24K Magic” в момента е на 6 място в Billboard Hot 100 Chart, а видеото към него има над 165 милиона преглеждания в официалния YouTube канал на изпълнителя.

Bruno Mars, който наскоро беше на корицата на Rolling Stone, участва в Saturday Night Live по NBC, където изпълни “24K Magic” и още една песен от албума - “Chunky”. На 5 декември певецът ще вземе участие във Victoria’s Secret Fashion Show.

Албумът “24K Magic” е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes записът може да бъде закупен на адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/24k-magic/id1161503945?app=itunes&ign-mpt=uo%3D4

Прочетете още