Дженифър Лопес и бейзболистът Алекс Родригес се срещат

Дженифър Лопес и бейзболистът Алекс Родригес се срещат
Снимка: dailyactress
10 Март 2017

47-годишната певица и актриса Дженифър Лопес от няколко седмици се среща с бившата бейзболна звезда Алекс Родригез, твърди близък до звездата източник пред сп."Пийпъл"

"Тя изглежда наистина развълнувана. Той прекарва време със семейството й и на нея много й допада факта, че самият той е баща. Въпреки това е наясно, че е женкар и е предпазлива. За момента се забавляват. Тя се наслаждава на срещите с него, това е", твърди източникът.

Те неведнъж са били засичани заедно в компании, а през последния месец Алекс все по-често прекарва времето си със семейството на певицата.

Родригез, който беше водещ бейзболист в МЛБ (Мейджър Лийг Бейзбол) не за първи път забива звезда от калибъра на Лопес. Преди гаджета са му били Кейт Хъдсън, Камерън Диаз и дори Мадона. И той като Лопес е разведен с 2 деца.

Снимка: yankeegirl

Новината идва малко, след като стана ясно, че Дрейк и Дженифър са охладняли един към друг и са поставили край на връзката си. Отношенията й с Дрейк продължиха само два месеца. Като за раздялата им се посочват различните възгледи върху семейните ценности.

Снимка: snatchingyofav

Източник: БГНЕС

Прочетете още