Imany се завръща през юни с два големи концерта в София и Пловдив

Imany се завръща през юни с два големи концерта в София и Пловдив
Снимка: Eddy BERTHIER
13 Февруари 2018

Imany се завръща в България с уникалния си бенд. Френската певица ще гостува у нас с грандиозно шоу на 10-и юни в Античния театър в Пловдив и на 12-и юни в зала 1 на НДК.

Кадифеният глас и искреното присъствие на Imany бързо и съвсем естествено я превърнаха в любимка на публиката не само у нас, но и по света. Доказателство за това са напълно разпродадените ѝ концерти и платиненият статус, който още първият ѝ албум The Shape of a Broken Heart придоби в редица европейски държави.

Музиката на Imany е едновременно интимна и зареждаща, а магнетичното ѝ присъствие заразява и пленява по необикновен начин. Ето защо концертите ѝ се превръщат в истинско изживяване за милионите ѝ фенове по цял свят. Няма съмнение, че и всяка една от срещите с българските ѝ почитатели оставя дълбока следа у двете страни – Imany пее винаги пред препълнена зала, която е активно въвлечена в удоволствието от срещата с нея и музиката ѝ. Именно това необикновено топло и сърдечно посрещане от своя страна превърна българските фенове на Imany в нейна своеобразна слабост, а гостуванията ѝ у нас – в малък празник и любим акцент в световните ѝ турнета.

Събитието се организира от Keen Acts, а билетите са достъпни в бензиностанции OMV, билетен център НДК, Български пощи и мрежата на http://Eventim.bg.

Прочетете още