Концертът на Gipsy Kings се отлага за 7 декември

Концертът на Gipsy Kings се отлага за 7 декември
20 Юни 2018

Концертът на фламенко кралете Gipsy Kings се мести от 28 юни на 7 декември. Мястото на събитието, организирано от Loud Concerts, остава същото – зала 1 на НДК. Промяната се налага поради логистични несъответствия в програмата на харизматичните изпълнители на хитовете "Bamboleo“, „Djobi Djoba“, „Volare“, „Un Amor", но тя по никакъв начин няма да се отрази на зареждащото шоу, което очаква публиката в началото на зимата. Закупените вече билети за концерта на Gipsy kings ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Феновете, за които 7 декември е неудобен ден да посетят концерта, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. Крайният срок за връщане на билетите е 19 юли. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg: - с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. - с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Прочетете още