Lana Del Ray си партнира с The Weeknd за заглавното парче от предстоящия й нов албум!

Lana Del Ray си партнира с The Weeknd за заглавното парче от предстоящия й нов албум!
Снимка: trilogyxotwod
21 Април 2017

Lana Del Ray представя сингъла “Lust For Life”, който е заглавното парче от предстоящия й едноименен нов албум. Той се очаква да излезе през май, 2017 г.

Сингълът “Lust For Life” е в колаборация с The Weeknd. Решението за този съвместен проект идва като естествено продължение на успешното сътрудничество между двамата изпълнители за последните два хитови албума на The Weeknd -  “Beauty Behind the Madness” (за сингъла “Prisoner”) и  “Starboy” (за синглите “Party Monster” и “Stargirl Interlude”).

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music

Изпълнителката споделя, че може би решението именно заглавното парче от албума да не е солов проект е странно, но за нея работата с The Weeknd е истинско удоволствие и двамата изпълнители отдавна планират да издадат съвместна песен. “Смятам, че сега е точният момент за това”, допълва звездата.

“Lust For Life” е вторият сингъл от предстоящия нов албум на Lana. Пилотното парче от албума - “Love”, дебютира преди 2 месеца, а официалното видео към него е гледано над 48 млн. пъти в официалния канал на изпълнителката във Vevo.

Албумът “Lust For Life” е дело на Lana Del Ray и музикалния продуцент Rick Nowels, който е дългогодишен нейн партньор за голяма част от проектите й.

Прочетете още