Легендарните TOTO с нова юбилейна колекция - "40 Trips Around The Sun"

Легендарните TOTO с нова юбилейна колекция -
12 Февруари 2018

"40 Trips Around The Sun World", нова колекция-албум с някои от най-големите хитове на легендарната американска група TOTO! "40 Trips Around The Sun" излиза в чест на 40-годишнината от създаването на групата и се издава от каталог отдела на Sony Music - Legacy Recordings на физически носител (CD и Vinyl) и в дигитална версия. Търсете всички версии на албума тук: http://bit.ly/2sogLMF

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Колекцията включва 17 песни от творчеството на групата включително и три нови неиздавани до момента сингъла: “Spanish Sea”, “Alone” и “Struck By Lightning”. Всички класически хитове на TOTO включени в албума и любими на публиката по целия свят като "Hold The Line", "George Porgy", "Rosanna", "Africa" и други - са с ремастериран звук. Основните TOTO членове в състава на групата, Стив Лукатър, Дейвид Пинч, Стив Поркаро и Джоузеф Уилямс, влизат в студио през 2017 година за работа върху предстоящата нова колекция.

През 2018г. ТОТО отбелязват 40 години от началото на своята забележителна кариера. За четири десетилетия, групата издава 17 студийни албума и продава над 40 милиона копия в цял свят, печели няколко награди „Грами“, а музикантите са включени в “Musicians Hall of Fame and Museum” през 2009г. В подкрепа на този забележителен юбилей освен новата колекция, групата планира мащабно европейско турне - “40 Trips Around The Sun Tour”. Турнето ще мине през София с едно дългоочаквано шоу на 4 март в Зала 1 на НДК. 

Няколко са групите оставили толкова ярка следа в поп културата, както ТОТО. Заедно от 40 години, с хиляди концерти зад гърба си, те се утвърждават като една от най-успешните формации на световната музикална сцена. Индивидуалните проекти на членовете на групата с различни музиканти, както и цялостното творчество на ТОТО присъстват в удивителния брой от 5000 албума и бележат над половин милиард продажби. ТОТО са една от малкото групи от 70-те, които са издържали модата и промените през годините. Техният репертоар продължава да бъде предпочитан от различни телевизионни продукции и филми. В момента групата се радва на огромен брой почитатели от различни поколения.

Прочетете още