Мадона заяви, че отказва да води обикновен живот

Мадона заяви, че отказва да води обикновен живот
Снимка: madonnanowofficial
12 Януари 2017

Поп иконата Мадона заяви пред списание. „Harper’s Bazaar”, че отказва да води обикновен живот. Певицата сподели, че се чувства „потисната” и е уморена от непрестаните критики към нея за връзките й с по-млади мъже.

58-годишната звезда казва, че през цялата си кариера е търпяла неодобрение, въпреки професионалните си успехи.

„Винаги съм се чувствала потисната”, признава Мадона. „До голяма степен това е, защото съм жена и отказвам да водя обикновен живот. Създадох много нестандартно семейство”, казва певицата.

Снимка: queeofpopmdna

„Имам любовници, които са с 30 години по-млади от мен. Това кара хората да се чувстват неудобно. Имам чувството, че всичко, което правя, създава неприятно чувство на околните”, смята Мадона. Известно е, че изпълнителката е имала романтична връзка с редица мъже, които не са навършили 30 години. Напоследък сред тях е африканският манекен Абубакар Сумаоро.

Мадона отбелязва също, че вижда сексизъм и във въпроса защо още не е слязла от сцената. „Питал ли е някой Пабло Пикасо защо, след като е на 80 години, не се откаже от рисуването? Не! Омръзна ми от този въпрос!”, отсича Мадона.

Снимка: queeofpopmdna

Миналата година Мадона направи световно турне за последния си албум Rebel Heart, а скоро ще режисира филма Loved. Тя е автор на сценария – адаптация на романа „Невъзможните животи на Грета Уелс”. Разказва се за жена, която бива транспортирана на различни места за лечение на депресия.  

Източник: БГНЕС

Прочетете още