Madonna - отново в действие!

Madonna - отново в действие!
22 Януари 2018

Една от най-успешните изпълнителки в историята на поп музиката - Madonna подготвя нов албум. За това загатва последният пост на певицата в Инстаграм. Кралицата на попа публикува в социалната мрежа снимка и написа: "Толкова е хубаво да твориш отново нова музика!" 

На кадъра певицата е с микрофон, освен това тя е забелязана да напуска лондонско звукозаписно студио. Очевидно Madonna ще изпълни обещанието, което даде преди месец, и ще зарадва феновете си с ново турне през 2018 година.

Последното световно турне на певицата "Rebel Heart World Tour", промотиращо нейния тринадесети студиен албум "Rebel Heart", приключи в град Сидни през март 2016 година. Мащабната обиколка стартира на 9-ти септември, 2015 г. в Монреал, Канада и за 7 седем месеца преминава през 55 големи града на 4 континента. Турнето включва 82 концерта и специалното фен клуб шоу “Tears Of A Clown” в Мелбърн, Австралия. Равносметката от турнето е 169.8 млн. долара и 1,045,479 зрители, а Madonna е единствената певица с такъв успех от турне.

Припомняме, че до края на 2017-а 59-годишната звезда живееше в Лисабон, където 12-годишният й син Дейвид тренира в младежкия отбор на Бенфика. През декември певицата сподели в предаване по американска телевизия, че планира турне през 2018 година. На въпрос дали планира турне, Madonna отговори: "Скоро. Трябва да подготвя шоуто. През 2017 г. бях майка на футболист в Португалия. През 2018 ще се завърна".

Прочетете още