Mariah Carey тръгва на турне в Европа това лято с новия си албум "Caution"

Mariah Carey тръгва на турне в Европа това лято с новия си албум
7 Февруари 2019

Mariah Carey поема на европейско турне това лято, за да популяризира албума си "Caution". Излезлият в края на миналата година албум съдържа 10 нови песни от музикалната икона! Това е 15-ят студиен проект в дискографията на певицата и първи албум от 2014-та година насам, след премиерата на "Me. I Am Mariah …". В "Caution" са включени колаборации с артистите Blood Orange & Slick Rick ("Giving Me Life"), Gunna ("Stay Long Love You") и Ty Dolla $ign ("The Distance").

Обиколката на 48-годишната Кери в Европа ще започне на 22 май в Дъблин. Планирани са също нейни концерти в три поредни вечери в Royal Albert Hall, Лондон - 25, 25 и 27 май. Тя ще изнесе един концерт в Германия – в Barclaycard Arena, Хамбург на 2 юни и ще премине още през Париж, Олбор (Дания), Барселона, Флоренция, Бордо и Амстердам на 13 юни, с което завършва турнето й на Стария континент.

Марая Кери е мултиплатинен артист, многократна носителка на наградата "Грами", смятана за една от най-успешните изпълнителки за всички времена с 18 #1 хита в чарта "Hot 100" – от албумите ѝ са продадени над 200 милиона копия.

Продажбата на билети за Европа стартира на 8 февруари.

Прочетете още