Най-добрите цитати от Джони Деп. За честта, секса и трудните избори

Снимка/gustingirl
23 Юни 2016

Джон Кристофър Деп, по-известен като Джони Деп, е американски актьор, известен с изпълненията си на нестандартни, ексцентрични персонажи като Джак Спароу в четирилогията Карибски пирати, Раул Дюк в Страх и омраза в Лас Вегас и Сам в Бени и Джун. Роден е в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ на 9 юни 1963 г. и наскоро навърши 53 години.

Филми с участието на Деп са отбелязали над $2.2 милиарда в боксофис приходите на Съединените Щати и над $5 милиарда по света. Номиниран за Оскар за най-добра мъжка роля трикратно, Награда на гилдията на актьорите четирикратно и Награда Златен глобус осемкратно, Деп печели награди за Най-добър актьор от Златните глобуси за ролята си в Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт Стрийт и от Гилидията на актьорите за Карибски пирати: Проклятието на Черната перла.

Най-новият му филм е „Алиса в Огледалния свят“, който излезе по кината в края на май.

В личния си живот Джони Деп е също толкова бурен, колкото и персонажите му в киното. Жени се, когато е още на 20-годишна възраст за Лори Алисън, но връзката им трае само 3 години.

През 1990 г. се сгодява за актрисата Уинона Райдър. Джони Деп прави татуировка, на която пише "Winona Forever" (Уинона Завинаги), но след 3 години те се разделят и той променя татуировката на "Wino Forever" ("Вино Завинаги").

Кейт Мос е неговата следваща годеница. Връзката им продължава 4 години.

След Мос, Деп има връзка с френската певица и актриса Ванеса Паради. С нея е 14 години. Имат две деца-Лили Роуз Мелъди Деп и Джак Джон Деп III.

През 2012 г. започва да се среща с актрисата Амбър Хърд. Запознават се при снимките на филма "Дневникът на един пияница" (2011). Сгодяват се през 2013 г. Женят се през февруари 2015 г. и се развеждат се през юни 2016 г.

Независимо дали се жени, дали се развежда или просто е на премиерата на най-новия си филм, Джони Деп винаги привлича интереса към себе си. Това е защото е доказал, че е страхотен актьор, а и не е празноглав холивудски лигльо. Напротив - винаги има какво да каже.

Ето някои от най-добрите негови изказвания.:

"Аз съм безчестен човек и в това отношение вие винаги можете да разчитате на мен. Друг е въпросът дали можете да разчитате на човек, който твърди, че е човек на думата."

"Първите пари, които спечелих, бяха от печатане на тениски. После продавах ръкавици. Закратко бях механик, а известно време обслужвах и градската канализация. Правил съм много неприятни неща в живота си."

"За Тим Бъртън съм готов на всичко. Дори да правя секс с духов инструмент."

"Имах огромния късмет да съм приятел с Елизабет Тейлър. Беше чест и удоволствие да седя с нея, а тя да пуши хашиш и да се кара като матрос. Тя винаги беше възхитителна."

"Мисля, че всички са психари."

 

Тагове: НА ФОКУС

Прочетете още