Най-грандиозното шоу с динозаври в света за първи път у нас!

Най-грандиозното шоу с динозаври в света за първи път у нас!
16 Май 2018

Световно признатата грандиозна продукция WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR, базирана на отличените с редица награди серии на BBC Studios, ще посети България за първи път през април 2019!

Шоуто се ражда в Австралия, където след дълго планиране, WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR оживява в Acer Arena в Сидни през януари 2007. Скоро след този успешен старт, спектакълът покорява Северна Америка, Европа и Азия, привличайки рекорден брой зрители.

Гледано от над 9 милиона души в повече от 250 града по целия свят, WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR, продуцирано от Global Creatures, оглавявано от Carmen Pavlovic, стартира новото си световно турне в Нюкасъл, Англия на 20 юли 2018. Планираната международна обиколка ще превземе арените из цяла Европа. Продукцията на стойност 20 милиона долара, включваща най-съвременните технологии, е най-голямото и впечатляващо шоу за динозаври в света. То ще разкрие внушителните размери и промените, настъпили в динозаврите според последните научни изследвания.

Зрелищният спектакъл, с продължителност 1 час и 40 минути, представя емоциите на динозаврите, с реализъм като на кино. В шоуто са представени 9 вида динозаври: Тиранозавър Рекс, ужасът на древната земя, Платеозавър и Лилиенщернус от Триасичния период, Стегозавър и Алозавър от Джурасик периода, и Торозавър и Утараптор от невероятният Кретацеос период. Най-големият от тях, Брахиозавър, е 11 метра висок и 17 метра дълъг.

Спектакълът пресъздава историята на света, от разделянето на земните континенти и преходът от безплодната пустиня към пълните с живот зелени прерии до удара на голямата комета, която се сблъсква със Земята и води до изчезването на динозаврите.

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR ще зарадва българските зрители с 4 представления в три поредни дни – 26, 27 и 28 април 2019 в Арена Армеец, София. Всеки от спектаклите в Арена Армеец ще бъде с лимитиран капацитет до 5 000 души.

Билетите ще бъдат на изключително достъпни цени и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на http://www.ticketpro.bg и http://www.eventim.bg.

ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА: 18 май (петък) 2018г. от 11:00ч.

Прочетете още