Официално е: Justin Bieber потвърди новината за годежа с Hailey Baldwin

Официално е: Justin Bieber потвърди новината за годежа с Hailey Baldwin
11 Юли 2018

Официално е: Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин потвърдиха новината за техния годеж и ще вдигат сватба. Певецът избра социалната мрежа Instagram, където се обясни в любов на своята половинка и сподели, че няма търпение да създаде семейство с нея. Двамата са се сгодили на Бахамите на 7 юли като канадският изпълнител помолил Хейли за ръката ѝ с диамантен пръстен на стойност 400 000 долара.

Ето и част от откровенията на Бийбър в Instagram:

„Мислех да не казвам нищо известно време, но новините летят бързо. Хейли, толкова съм влюбен във всичко в теб, толкова съм посветен да прекарам остатъка от живота си, опознавайки всяка част от теб, обичайки те търпеливо и нежно. Обещавам да оглавя това семейство с чест и почтеност. Моето сърце е напълно твое и винаги ще те поставям на първо място. Ти си любовта на живота ми, Хейли Болдуин и не бих искал да го прекарам с никой друг. Караш ме да бъда по-добър и се допълваме един друг толкова добре…..”

„Този, който си намира съпруга, намира нещо добро и получава помощ от Господ! „Това е годината на благоволение“, написа Джъстин до селфи, на което Хейли го целува нежно по бузата.

Хейли Болдуин е дъщеря на актьора от "Обичайните заподозрени" Стивън Болдуин и е племенница на Алек Болдуин. Блондинката също не пропусна да сподели ентусиазма си от събитието.

„Не съм сигурна какво съм направила, за да заслужа такова щастие, но съм толкова благодарна на Господ, че ме дари с толкова невероятен човек, с когото да споделя живота си. Няма думи, които да могат да изразят благодарността ми“, написа в своя профил моделът.

Прочетете още