PENTATONIX с нов албум "PTX Presents: Top Pop, Vol. I" и турне

PENTATONIX с нов албум
13 Април 2018

Трикратните носители на "Грами", мултиплатинената вокална формация – Pentatonix – представят новия си студиен албум, озаглавен "PTX Presents: Top Pop, Vol. I". Албумът излиза днес, 13-ти април, 2018г. от RCA Records и у нас се издава в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и е наличен в musicmall.bg тук: https://bit.ly/2vcRNl3. Новият проект "PTX Presents..." продължава серията от суперуспешни проекти на групата, в които интерпретират някои от най-големите поп хитове в брилятни акапелни многогласови версии.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

"PTX Presents: Top Pop, Vol. I" включва 11 акапелни версии на някои от най-големите актуални хитове в класациите. Пилотният сингъл от албума - интерпретация на мегахита на Камила Кабейо “Havana” - за по-малко от месец след премиерата си има 18 милиона гледания. Вижте видеото:

Заедно с премиерата на новия албум, Pentatonix  анонсираха и предстоящото си турне в Северна Америка, което ще премине през 39 града. Турнето стартира на 12-ти юли в Солт Лейк Сити и се организира от Live Nation.

Pentatonix имат повече от 10 милиона продадени копия от албумите си по целия свят и стотици концерти на всички континенти. YouTube каналът на формацията е с над 14.6 милиона абоната, а общият брой на гледанията достига впечатляващата цифра от 3.1 милиарда. Едноименният дебютен албум на групата, който излезе през 2015-та година, дебютира на #1 място в чарта на Billboard Топ 200 и е сертифициран със златен статус на продажби. Групата има девет албума в Топ 10 в Billboard 200 (два, от които са били на #1 в класацията) и редица сертификати за мултиплатинени, платинени и златни продажби на албуми и сингли, издадени от RIAA. Синглите от последния им коледен албум, излязъл в края на 2017-та година - “Mary, Did You Know?” и “Hallelujah” - вече са платинени, а авторската им песен “Can’t Sleep Love” е със златен статус на продажби.

Прочетете още