Phil Collins обяви бокс сет изданието "Plays Well With Others", което ще излезе на 28 септември

Phil Collins обяви бокс сет изданието
19 Юли 2018

Phil Collins представя колекцията “Plays Well With Others”, която се състои от 59 парчета. Компилацията ще излезе като бокс сет издание от 4 диска и в дигитален формат на 28-ми септември.

Въпреки, че е част от една от най-успешните рок банди на Великобритания и един от най-големите солови изпълнители в света, Phil Collins винаги е имал желание да си сътрудничи с редица артисти. Многото таланти на Phil Collins - барабани, вокали, продукция, писане на текстове и други, му помагат да работи с някои от неговите музикални герои.

Колекцията, обхващаща цялата кариера на изпълнителя, включва сътрудничества с Brian Eno, John Martyn, Eric Clapton, Paul Mccartney, Quincy Jones, Lil’ Kim и други.

Снимка: Орфей Мюзик/Warner Music International

„Някои биха казали, че съм имал щастлив живот. През по-голямата част от него правех това, което искам, и получавах добро възнаграждение, за да правя това, което преди съм правил безплатно – да свиря на барабани. През това време свирех с много от моите идоли, с повечето от които станахме близки приятели. На тези 4 CD-та ще откриете пресъздаване на тези моменти. Благодарен съм на артистите, които ми помогнаха да осъществя този проект, не беше лесна задача!”, споделя Phil Collins

Изданието “Plays Well With Others” на Phil Collins ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Прочетете още