Пивоварна произведе специални бири за Световното първенство

Пивоварна произведе специални бири за Световното първенство
21 Юни 2018

С настъпването на Астрономическото лято днес предстои да видим и научим резултатите от 8-ия ден на Световното първенство по футбол.

В първия мач от 15-ет Дания се изправя срещу Австралия, от 18 Франция излиза за втора победа, а в късния мач от 21-ин ще научим дали Лионел Меси и компания ще постигнат първа победа на Форумът в Русия, като техен съперник в група D e Хърватска.

Докато чакаме предстоящите двубои днес в Урал малка пивоварна произведе специални бири за всеки от 4-те мача от Световното първенство по футбол в Екатеринбург.

Всяка бира, произведена за шампионата от пивоварната, е на базата на два вида хмел, чиито аромати са вдъхновени от отборите - например "Ел Дорадо" от Перу, чийто отбор играе с този на Франция днес, а "Африкан куин" от Сенегал, чийто отбор се среща с този на Япония след три дни. Върху етикетите са знамената на двете страни и е оставено също място, където феновете могат да впишат резултата от мача. Майсторът пивовар Алексей Сабунов е склонен да разсее слуховете, че руснаците се интересуват единствено от водка.

По Радио 1 и Радио 1 Рок, на всеки кръгъл час от 8 до 18 часа в делнични дни ще звучат новини от Световното първенство.

Прочетете още