Потвърдено: Danny Boyle - режисьор на предстоящия Bond 25

Потвърдено: Danny Boyle - режисьор на предстоящия Bond 25
19 Март 2018

След безкрайни спекулации и догадки, големият британски режисьор Дани Бойл, чиято блестяща работа познаваме от „Плажът“, „Трейнспотинг“, „Беднякът милионер“, „127 часа“, „Стив Джобс“ и др. потвърди, че ще снима юбилейния филм за агент 007 - Bond 25. Той винаги е заявявал интерес да застане начело на филм от поредицата за любимия на цял свят шпионин. Сега режисьорът заяви, че ще е „прекалено глупаво“ от негова страна да откаже подобна оферта и дори вече работи по неговия сценарий.

„В момента работим с Ричард Къртис по сценария на неговата музикална комедия. Надяваме се снимките по нея да стартират до 6 или 7 седмици. След това към края на годината ще се заема и с Бонд. Паралелно подготвям и двата проекта“, сподели Бойл.

Неговият сценарист Джон Ходж в момента довършва сценария на новия филм за любимия британски агент. Двамата създават заедно „Плитък гроб“, „Луд живот“, „Плажът“ и двете части на „Трейнспотинг“.

„Ние с Джон имаме идея, върху която той усилено работи. Всичко зависи от това какво ще се получи от нея, но нямам намерение да се отказвам от Бонд“, допълва режисьорът.

На 8 ноември 2019 година прословутия супер шпионин - агент 007 ще се завърне на голям екран за 25-и път. Припомняме, че през септември 2017-а Даниел Крейг официално потвърди информацията, че ще влезе в кожата на Джеймс Бонд за още един филм и това ще е за последен път.

Прочетете още