Предистория на "Семейство Сопрано" на голям екран

Предистория на
9 Юли 2018

Предстои завръщане към света на популярния и любим на толкова много зрители „Семейство Сопрано”. Това ще бъде история, която хронологично предхожда събитията в хитовата телевизионна поредица, при това за кино. От HBO ще продуцират лентата.

Сериалът е определян като един от най-добрите на всички времена. Той проследява семейния живот на мафиотска фамилия в Ню Джърси.

Действието в предстоящата лента ще се развива през 60-те години на миналия век, по времето на бунтовете в Нюарк между гангстерските фамилии. За режисьор на лентата е избран Алън Тейлър. Той е режисирал няколко епизода от сериала.

Продуцентите на лентата очевидно възнамеряват да се възползват от все още продължаващата популярност на вече класическия сериал на НВО. Очаква се и герои от оригиналния сериал да се появят във филма.

За съжаление главният актьор Джеймс Гандолфини, който играе ключовия образ – Тони Сопрано, почина на 19 юни 2013-а година на 51 годишна възраст.

В момента се работи по сценария. Очаква се скоро да бъде избран и актьорски състав.

„Семейство Сопрано” се излъчва по телевизия HBO от 10 януари 1999 г. до 10 юни 2007 г., като за този период печели 21 награди Еми и 5 награди Златен глобус.

Прочетете още