Rag’n’Bone Man отменя турнето си в Балканския регион! Концертът в София няма да се проведе

Rag’n’Bone Man отменя турнето си в Балканския регион! Концертът в София няма да се проведе
11 Януари 2018

Rag'n'Bone Man отмени изненадващо концерите си в София, Букурещ, Белград, Скопие, Солун и Истанбул. Организаторите на събитието в българската столица ("София Мюзик Ентерпрайсис" и Live Nation) потвърдиха новината. В официално изявление те посочиха, че отмяната на турнето в Балканския регион се дължи на "непредвидени обстоятелства" и че за момента не е ясно дали ще бъдат насрочени нови концерти. Припомняме, че британската звезда трябваше да изнесе концерт в столичната зала „Универсиада" на 9 май тази година като част от европейското си турне The Grande Reserve Tour. София щеше да бъде и последната спирка на Rag'n'Bone Man на Стария континент.

Всички, закупили билети за концерта в София, могат да получат своите пари обратно, в срок от 15 януари (понеделник) до 9 юли (понеделник). Билетите могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени - в съответния офис на Eventim или TicketPro. Закупилите билети онлайн, могат да получат възстановяване на сумата по следния начин:

С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или Тикетпро, или да ги върнете лично, и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ (ул. "6-ти септември" 58) или Тикетпро (ул."Шандор Петьофи" 28), където ще ви бъде възстановена сумата в брой.

Прочетете още