Саундтракът към новия филм от култовата поредица "Men in Black" е тук

Саундтракът към новия филм от култовата поредица
10 Юни 2019

Един от най-успешните съвременни филмови композитори, Дани Елфман, се завръща със създаването на оригиналната музика към новия филм от култовата поредица „Мъже в черно: Глобална заплаха“. Елфман е автор на музиката и към първите три филма от поредицата, а за новата продукция към него се присъединява и композиторът Крис Бейкън. Това е поредното сътрудничество между двамата именити композитори, след саундтрак албумите към филмите „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Алиса в Огледалния свят“ и „Страховити истории“. Саундтрак албумът е на музикалния пазар у нас от днес, седмица преди официалната премиера на филма (14/06). Очаква се лентата „Мъже в черно: Глобална заплаха“ да се превърне в едно от най-касовите заглавия на лято 2019-та. 

“За мен е огромно удоволствие да работя върху всяка една продукция от поредицата „Мъже в черно“. Тези филми ми дават рядката възможност да се потопя в различен, невероятен и много забавен свят, който съществува единствено във вселената на Мъже в черно. Идеята, че винаги можеш да се върнеш назад и да поправиш някоя грешка, искрено ме вдъхновява. Благодарен съм, че заедно с композитора Крис Бейкън споделихме това страхотно приключение“. – казва Дани Елфман при представянето на албума.

Албумът „Men in Black: International (Original Motion Picture Score)“ е наличен на CD в www.musicmall.bg

И в новия филм „Глобална заплаха“, Мъжете в черно ежедневно трябва да предпазват Земята от мръсотията на Вселената като този път са изправени пред най-голямата заплаха за човечеството и планетата – къртица в собствената им организация! Режисьор на филма е Ф. Гари Грей, сценарият е дело на творческия екип „Art Marcum & Matt Holloway“, създаден по мотиви от комикс поредицата на американския писател Лоуел Кънингам. Филмовата легенда Стивън Спилбърг е сред продуцентите на филма, а актьорският състав включва звездите Крис Хемсуърт, Ребека Фъргюсън, Теса Томпсън, Лиъм Нийсън, Ема Томпсън и др.

Прочетете още