Shawn Mendes представя новия си сингъл "There’s Nothing Holdin’ Me Back"

Shawn Mendes представя новия си сингъл
Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group
21 Април 2017

Хитовият канадски изпълнител и автор на песни Shawn Mendes представя новия си сингъл “There’s Nothing Holdin’ Me Back”. Веднага щом написва парчето, Shawn вече знае, че трябва да го издаде преди старта на световното турне в подкрепа на албума "Illuminate", който излезе през септември, 2016 г. Новият сингъл не е включен в албума, но идеята на изпълнителя е да зарадва феновете си с нещо ново и свежо като допълнение към песните в "Illuminate".

"Нямах търпение до началото на турнето и реших още сега да представя на всички новия си проект", споделя изпълнителят пред сп. Billboard. Автори на парчето са самият Shawn в колаборация със Scott Harris, Teddy Geiger и Geoff Warburton, а негов продуцент е Teddy Geiger. Малко след премиерата си новият сингъл се изкачи до номер1 в класациите на iTunes в 18 страни и се нареди под номер 5 в 20 страни. Сингълът “There’s Nothing Holdin’ Me Back” е наличен в дигиталните платформи тук: https://IslandRecs.lnk.to/HoldinMeBack.

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Първото световно турне в музикалната кариера на Shawn Mendes стартира в Европа на 27-ми април, 2017 г. с концерт в Гласгоу, Великобритания. Европейската част от турнето ще продължи до 2-ри юни, 2017 г. и включва още 20 концерта в различни европейски градове. Турнето е в подкрепа на последния албум на изпълнителя - "Illuminate" (2016), който дебютира под номер 1 в най-престижната класация за албуми Billboard 200.

Музикалната кариера на Shawn Mendes включва 2 албума, дебютирали под #1 в класацията Billboard 200 и 6 последователни платинени и мултиплатинени сингли, сред които хитовете от последния албум "Illuminate" - "Treat You Better" и "Mercy".

Прочетете още