Световната премиера на новия албум на Depeche Mode - "Spirit" е факт!

Световната премиера на новия албум на Depeche Mode -
18 Март 2017

Световната премиера на новия албум на Depeche Mode - "Spirit" е вече факт! В България албумът излиза в стандартна (1-CD) и в специална 2-CD делукс версия, включваща книжка от 28 страници и ексклузивни снимки на групата заедно с 5 ремикс версии, създадени от Mode, Matrixxman и Kurt Uenala и събрани под името ‘Jungle Spirit Mixes’. Винил версията на албума се издава в двойна винилова плоча (2-LP/180) и съдържа стандартната версия на албума със специален дизайн, гравиран чрез офортна техника на ‘В’ страна на втората плоча. 

Всички версии на „Spirit“ са налични в най-големия музикален магазин у нас www.musicmall.bg тук: CD стандартна и делукс - http://bit.ly/2mhqnkA ; винил - http://bit.ly/2m8eS35

"Spirit" е първият албум, по който групата работи с продуцента Джеймс Форд от Simian Mobile Disco (продуцирал артисти като Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys) и идва четири години след премиерата на суперуспешния проект "Delta Machine", който дебютира на върха в класациите за продажба на албуми в 12 държави. Част от медиите, присъствали на предварителната сесия при представянето на предстоящия албум, дадоха изключително висока оценка на проекта, а списание  Q Magazine определи "Spirit" като "най-енергичния албум на Depeche Mode от години".

Depeche Mode ще подкрепят новия албум с мащабно световно турне, а милионите фенове ще станат свидетели на поредните изключителни спектакли на бандата. Билетите за първата част от световното турне "Global Spirit Tour' са вече в продажба, а обиколката ще мине през 21 страни в Европа в рамките на 34 концерта пред повече от 1.5 милиона души. Европейският тур на Depeche Mode стартира на 5 май в Стокхолм, Швеция и ще премине през най-големите стадиони на Стария континент. След това “Global Spirit Tour“ продължава със серия концерти в Северна и Южна Америка. Повече детайли и актуални новини за предстоящото световно турне на групата можете да намерите на http://www.depechemode.com.

Вижте видеото към пилотния сингъл "Where's the Revolution“:

Новият 14-ти студиен студиен албум "Spirit“ и предстоящото турне "Global Spirit Tour“ със сигурност ще продължат да пишат историята на групата – история, белязана от музикални иновации и мащабни успехи.

Тагове: Нов албум

Прочетете още