Britney Spears се оттегля от музиката

Britney Spears се оттегля от музиката
23 Април 2019

След 20 години музикална кариера, Бритни Спиърс се оттегля от музикалната сцена завинаги, пишат световни медии. Тя отмени концертите си в Лас Вегас и постъпи в психиатрична клиника по собствено желание, тъй като е под голямо емоционално напрежение поради влошеното здраве на баща си.

Нейният баща, Джейми Спиърс, наскоро се озова в болница заради стомашни проблеми. Бритни многократно е заявявала, че "без него тя ще бъде напълно загубена".

През 2007 г. Бритни претърпя нервен срив и тогава именно баща й помогна да се завърне на сцената.

Многократна носителка на награди Billboard и една награда Grammy с мултиплатинени продажби по целия свят, 37-годишната Бритни Спиърс се нарежда сред най-успешните и популярни артисти в цялата история на музикалната индустрия. За 20-годишната й кариера, тя е една от най-продаваните певици в света с над 100 млн. продадени копия на албуми и близо 100 млн. продадени сингли. От нейния дебютен албум "Baby One More Time", който излиза на музикалния пазар, когато Бритни е на 17, до момента са продадени над 30 млн. копия по цял свят, което го прави един от най-продаваните дебютни албуми за всички времена.

Прочетете още