James Hetfield в образа на полицай – премиерата на филма е на 26 януари

James Hetfield в образа на полицай – премиерата на филма е на 26 януари
14 Януари 2019

Джеймс Хетфийлд в киното! Как тази новина да не предизвика огромен интерес сред необятната фен база на Metallica. Джеймс прави дебют в киното с роля в биографичен филм за серийния убиец Тед Бънди като се превъплъщава в образа на полицай Боб Хейуърд в лентата със заглавие "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile". Премиерата на новия филм ще бъде на фестивала за независимо кино Sundance на 26 януари.

Полицай Боб Хейуърд е първият служител на полицията, който е арестувал въпросния сериен убиец през 1975-а година. Виждали сме Джеймс в други филми и телевизионни продукции - "играейки" себе си, но този образ е дебютът му в драматична роля, поемаща различен характер.

Предстоящата лента следва връзката между известния сериен убиец Тед Бънди, изигран от Зак Ефрон, и дългогодишната му приятелка, изиграна от Лили Колинс, която по онова време не е знаела за престъпленията. Във филма участват още Джон Малкович, Джим Парсънс и други. Режисьор на лентата е Джо Берлинджър, който познаваме като ко-продуцент и режисьор на документалния филм "Metallica: Some Kind of Monster".

Прочетете още