Jennifer Lopez отново е готова за сватба

Jennifer Lopez отново е готова за сватба
14 Декември 2018

Независимо от трите развода, поп и латино дивата Дженифър Лопес разкри, че тя и настоящият й приятел, Алекс Родригез, мислят да се оженят. 

Лопес и Родригез се запознават през 2017 и оттогава са много откровени за взаимоотношенията си. Дженифър разкри в ново интервю за списание "People", че мислят да се оженят - но ще го направят, когато се случи естествено.

Джей Ло свърза успеха на връзката си с "различната" и "зряла" любов и каза, че вижда нещата от нова перспектива.

"Ние възприемаме нещата такива, каквито са, вместо да се поддаваме на романтична представа или фантазия", уточни певицата.

Да се върнем назад във времето с една ретроспекция на личния живот на Лопес. Ето каква е историята на Дженифър по отношение на връзките й. През 1997 г. тя се омъжва за кубинеца Оджани Ноа, но бракът им трае една година. Връзката ѝ с Пъф Деди продължава от 1999 до 2001 г. Скоро след бурната история с рапъра тя се омъжва изненадващо за своя танцьор и хореограф Крис Джъд, когото среща на снимките на клипа към Love Don't Cost а Thing. И този брак е недълготраен. През октомври 2002 г. е сгодена за Бен Афлек, но и тази любов не издържа на времето и обстоятелствата - през 2004 г. двойката се разделя. На 5 юни 2004 г. тя се омъжва на тайна церемония за Марк Антъни. Всички гости са поканени на следобедно парти, никой няма представа, че отива на сватба. На 22 февруари 2008 г. се раждат техните близнаци Ема и Макс. През лятото на 2011 година Дженифър и Марк се разделят. През 2012 г. тя започва да се среща с танцьора Каспър Смарт. През лятото на 2014 г. двамата се разделят. Бе известно, че след Каспър, Джей Ло има отношения с Дрейк, но те продължиха само два месеца. След това латино дивата започва сериозна връзка с бившата бейзболна звезда Алекс Родригез, с когото както става ясно нещата са с голяма перспектива - сватба номер 4.

Прочетете още