Кои световни звезди присъстваха на грандиозната премиера на "Цар Лъв" в Лондон

Кои световни звезди присъстваха на грандиозната премиера на
15 Юли 2019

Новата хитова лента на Disney – римейк на анимацията от 1994 година "Цар Лъв", беше представена в Лондон с грандиозна премиера. По червения килим минаха редица знаменитости, но най-голям интерес предизвикаха кралските особи – Хари и Меган. Херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнахa хванати за ръце и разговаряха с хората, дошли на събитието, като се спряха и за снимки.

Двамата се срещнаха с друго звездно семейство - певицата Beyoncé и нейния съпруг JAY Z. R'n'b дивата е в активна кампания за промотирането на филма и саундтрака към него. Освен, че изпълнява някои от песните, тя озвучава и лъвицата Нала в лентата.

Кралската двойка се срещна и с Pharrell Williams, който е музикален продуцент на 5 песни в саундтрака. Сред гостите на премиерата беше и Elton John, който заедно с гениалния композитор Hans Zimmer стои зад музиката към филма.

Римейкът на "Цар Лъв" излиза 15 години след оригинала, който разби всички боксофис класации. За музиката към анимационния филм от 1994 г., екипът е удостоен с 2 статуетки Оскар (за оригинална песен и оригинална музика), 4 награди ГРАМИ и 2 награди Златен Глобус. Саундтракът е #1 в Billboard 200 за 10 последователни седмици и е сертифициран с диамантен статус по продажби (10 млн. копия), а емблематичната песен "Can You Feel the Love Tonight" на Elton John е едно от най-известните и обичани музикални произведения.

Премиерата на филма в България е на 19 юли.

Прочетете още