Lara Fabian се завръща в България през 2019

Lara Fabian се завръща в България през 2019
9 Януари 2019

Лара Фабиан отново включи България в световното си турне "50". То започва тази година и ще продължи и през 2020 година. Концертът й у нас ще бъде в зала "Арена Армеец" на 16-и декември.

По време на обиколката, Лара Фабиан ще изпълни едни от най-обичаните си хитове като "Je T’aime", "Je suis Malade" и "Adagio", както и песни от новия си албум “Papillon”. Той е четиринадесети в кариерата на певицата и десети на френски език. В България премиерата му е през февруари.

С над 20 милиона продадени албума по света, Лара Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за най-продаван бенелюкски изпълнител, награда "Felix" за най-добра изпълнителка, френската награда "Victoires de la Musique" и други.

Концертът на Лара Фабиан ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на зала "Арена Армеец" ще бъде лимитиран до 6 000 души.

Продажбата на билети стартира на 9 януари от 10:00ч. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на http://eventim.bg.

Прочетете още