Mick Jagger и Dave Grohl със съвместно парче - "Eazy Sleazy"

Mick Jagger и Dave Grohl със съвместно парче -
15 Април 2021

Две от големите имена в рока се събраха за съвместна песен и те са Mick Jagger и Dave Grohl. Фронтмените на The Rolling Stones и Foo Fighters обединиха сили в "Eazy Sleazy" - насочена срещу антиваксърите и любителите на конспиративни теории.

"Това е песен, която написах по време на ограничителните мерки, за да вдъхне оптимизъм. Благодаря на Dave Grohl, че скочи зад барабаните, зае се с баса и китарата. Беше много забавно да работя с него - надявам се всички да се насладите на Eazy Sleazy.", коментира Mick Jagger.

Лидерът на Foo Fighters пък споделя: "Трудно е да изразя с думи какво означава за мен записването на тази песен със сър Mick. Това е повече от сбъдната мечта. Точно когато си мислех, че животът не може да стане по-откачен ... и това е парчето на лятото, без съмнение!"

И така... Mick Jagger и Dave Grohl ни представят "Eazy Sleazy" заедно с лирик-видео:

Междувременно фронтменът на The Rolling Stones разкри, че групата ще се върне на сцената, когато е безопасно да го направят, след като са принудени да отложат концертите си поради продължаващата пандемия от коронавирус.

Прочетете още