Най-великото Pink Floyd шоу в света - BRIT FLOYD на 18 ноември в зала "Колодрума", Пловдив

Най-великото Pink Floyd шоу в света - BRIT FLOYD на 18 ноември в зала
12 Ноември 2018

Най-великото Pink Floyd шоу в света - Brit Floyd се завръщат на сцената през 2018 година за една много специална ретроспекция, посветена на 45-тата годишнина от великия албум от 1973  The Dark Side of the Moon. Шоуто Brit Floyd, част от Eclipse World Tour 2018 е на 18 ноември 2018 г., 20:00 ч. в Многофункционална спортна зала "Колодрума", Пловдив.

С над 45 милиона продадени копия и определян от мнозина като най-великият рок албум на всички времена, The Dark Side of the Moon е истински шедьовър, който пренаписва рок музиката и категорично отрежда на Pink Floyd рок безсмъртие. По време на концерта си в Пловдив, Brit Floyd ще изпълнят както класики от The Dark Side of the Moon, така и хитове от Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell  и много други.

Шоуто на Brit Floyd е истински феномен. То пресъздава мащаба и величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell - с изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти. Идеята на целия спектакъл е да се създаде атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.

Билетите за шоуто Brit Floyd могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на http://www.ticketpro.bg и http://www.eventim.bg.

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

Прочетете още