СМЪРТОНОСНИ МАШИНИ - новият хит от създателите на "Властелинът на пръстените" и "Хобит"

СМЪРТОНОСНИ МАШИНИ - новият хит от създателите на
14 Ноември 2018

На 7 декември създателят на „Властелинът на пръстените“ Питър Джаксън ви кани на изумително епично приключение в невъобразимия постапокалиптичен свят на „Смъртоносни машини“. Хиляди години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е адаптирало към тежките условия и е приело нов начин на живот. Гигантски подвижни градове-хищници сноват по повърхността на Земята и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета.

„Смъртоносни машини“ ни представят едно мащабно и зрелищно приключение и ни запознава с драматичната история на мистериозната главна героиня  Хестър Шоу (Хера Хилмар). Тя е сирак и изгнаник, движена единствено от желанието да отмъсти за смъртта на майка си, но когато среща Том Натсуърти (Робърт Шийън), който води беден живот в ниските етажи на подвижния Лондон, съдбата ѝ отрежда много по-важна роля – роля, която ще промени и предопредели бъдещето на света.

Гледай „Смъртоносни машини“ само в кината от 7 декември на 3D, IMAX 3D и 4Dx.

„Радио1 Рок“ и „Смъртоносни машини“ ти дават възможността да спечелиш пътуване за двама в Лондон с включена двойна покана за световната гала премиера на филма! Регистрирай се в играта на www.radio1rock.bg, отговори правилно на въпроса и участвай за голямата награда!

Прочетете още