Световно известната певица ZAZ издава нов албум "Effet Miroir" на 16 ноември

Световно известната певица ZAZ издава нов албум
12 Септември 2018

Френската номер едно певица ZAZ издава нов студиен албум “Effet Miroir” (“Mirror Effect”), съставен изцяло от оригинални песни. Изпълнен с елементи на шансон, китари от Южна Америка, поп, салса и рок, записът “Effet Miroir” е една своеобразна съвкупност от вярванията на международно признатата певица.

Заедно с представянето на албума, премиера прави и първата песен от него “Qué vendrá” ( “Whatever Happens”), в която се пее както на френски, така и на испански. Тя е за живота такъв, какъвто е, без съжаления. ZAZ споделя: „За мен тази песен е като разходка по пътеките на живота. Заглавието е като ехо на последните осем години, които прекарах на път, за да изнасям концерти по цял свят, напомняйки ми за всички онези изпитания и уроци, които ме съпътстваха”.

Isabelle Geffroy, по-известна като ZAZ, е сравнявана с певици като Edith Piaf и Ella Fitzgerald, а нейният специфичен глас е разпознаваем в цял свят- от южна Америка до Япония, от Германия до източна Европа, от Русия до Мексико, Испания и Канада и още много други. Новият албум на ZAZ ще бъде подкрепен и със световно турне през февруари 2019 г.

Албумът “Effet Miroir” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Прочетете още