Tidal - вече и в България!

Tidal - вече и в България!
11 Септември 2019

Глобалната музикална и развлекателна стрийминг платформа TIDAL вече е достъпна в България в партньорство с VIVACOM. Клиентите на оператора ще имат възможността да слушат безплатно 60 милиона песни с високо качество, без реклами, както и да се насладят на ексклузивно съдържание като концерти на живо, моменти зад кулисите и албуми, които липсват в други музикални апликации.  

Всички потребители на VIVACOM  ще могат да слушат и гледат своите любими албуми и концерти в TIDAL, без апликацията да черпи от включените в плана мегабайти на висока скорост до края на годината.

Музикалната платформа, създадена директно от артисти по целия свят като Jay-Z, Beyoncé, Rihanna, Calvin Harris и други свързва феновете и изпълнители чрез уникални преживявания като лайв концерти в “TIDAL X”, нови известни изпълнители в TIDAL Rising и специално създадени от световноизвестни музикални звезди плейлисти. TIDAL разполага и с богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители.

Стрийминг услугата се предлага се в 54 страни и има над 60 000 000 песни и 250 000 видеоклиповете с високо качество в каталога си, подкасти, хиляди специално създадени плейлисти и възможността за откриване на нови изпълнители чрез TIDAL Rising.

За повече информация, моля, посетете www.tidal.com

Прочетете още