Церемонията по откриването на звездата на Aerosmith на Алеята на славата бе отложена

Церемонията по откриването на звездата на Aerosmith на Алеята на славата бе отложена
15 Февруари 2019

Заради поройния дъжд в Лос Анджелис снощи, церемонията за откриване на звездата на Aerosmith на Алеята на славата в Холивуд бе отложена за някой по-хубав ден. 

Фронтменът на групата - Стивън Тайлър, който трябваша да произнесе официална реч заедно с холувудската актриса Шарън Ивон Стоун, написа в Twitter:

"Пичове, всичко е под вода, а ние сме си забравили оборудването за гмуркане!! Скоро ще обявим новата дата. Стойте на сухо. Обичаме ви @AEROSMITH"

Aerosmith са истински живи легенди на американската музикална история. Те са една от групите с най-добри продажби в историята на американския рокендрол, тъй като от албумите им са продадени над 150 милиона копия по света. Освен това, те притежават рекорда за най-много златни и платинени албуми за американска група. Имат 21 хита в Топ 40 на Billboard Hot 100, девет хита в Мейнстрийм Рок. Спечелили са безброи награди - сред които 4 награди Grammy, 6 награди от Billboard и 12 приза от MTV. През 2001 г. са удостоени с място в Залата на славата на рокендрола. Включени са в класациите на Rolling Stone и VH1 за 100-те най-велики творци на всички времена. През настоящата 2019-а групата отбелязва своята забележителна половин вековна история.

Прочетете още