Вижте новото анимирано видео към “Love Me Like There’s No Tomorrow” на Freddie Mercury

Вижте новото анимирано видео към “Love Me Like There’s No Tomorrow” на Freddie Mercury
9 Септември 2019

Преди броени дни, в деня на рождения ден на Freddie Mercury излезе официален анимиран клип към сингъла "Love Me Like There’s No Tomorrow". Аниматорите Esteban Bravo и Beth David са направили видеото в подкрепа на фондацията на името на Freddie - The Mercury Phoenix Trust, която инвестира милиони лири за лечението на болни от СПИН и вируса на ХИВ.

Песента излиза през 1985 г. като четвърти и последен сингъл от дебютния солов албум на легендарния музикант – "Mr. Bad Guy". Неин автор на е самият Freddie, който е и музикален продуцент на парчето заедно с Reinhold Mack.

"Love Me Like There’s No Tomorrow" е част предстоящия нов албум-компилация на Freddie Mercury – "Never Boring", който се очаква на музикалния пазар на 11 октомври. Вижте анимационното видео:

И още нещо около парчето, което е любопитно - в книгата си "Freddie Mercury: An Intimate Memoir by the Man Who Knew Him Best" Peter Freestone споделя, че песента е вдъхновена от любовната връзка на Freddie Mercury с австрийската певица Barbara Valentin.

Прочетете още