2CELLOS се завръщат с новия албум "Let There Be Cello"

2CELLOS се завръщат с новия албум
16 Октомври 2018

След успеха на албума "Score", Стефан и Лука от 2CELLOS се завръщат с нов студен проект. „Let There Be Cello“  включва творби и пиеси от различни жанрове, преаранжирани за неповторимия стил на двамата музиканти.

Копродуциран от Лука Сулич и Степан Хаусер заедно с Филип Видович, „Let There Be Cello“ е неподправена демонстрация на страхотния талант на 2CELLOS в преоткриването на музика от всеки жанр. Албумът включва интерпретацията им на последните поп хитове на Ед Шийрън - "Perfect" и "Despacito" на Луис Фонси, които се превърнаха в предпочитани от феновете на дуета с близо 40 милиона гледания в YouTube общо. Спечелили си световна слава с експлозивните изпълнения на рок класики, дуото представя в новия албум любимата на няколко поколения песен - “Eye of the Tiger” на Survivor и култовото парче на White Stripes - “Seven Nation Army“, което изпълниха на финала на Шампионска лига, провел се тази година в Украйна.

2CELLOS включват в албума две от любимите си песни - „Imagine” на Джон Ленън и “Hallelujah” на Ленард Коен. В „Let There Be Cello“ почитателите на момчетата ще имат удоволствието да чуят за първи път и неиздаваните до момента техни авторски композиции - “Concept2” и “Cadenza”. Завесата към новия албум е повдигната с пилотния сингъл “Vivaldi Storm”. Видеото към него е заснето в горите край град Пула в родината им Хърватия. Вижте:

Албумът „Let There be Cello“ се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music на 19-ти октомври и е наличен за поръчки ТУК

Прочетете още