5 важни качества, които жените търсят у един мъж

5 важни качества, които жените търсят у един мъж
2 Юни 2020

Какво привлича вниманието и открадва сърцето на една жена? И кои са качествата на „господин Идеален“? Ще се опитаме да дадем отговорим на тези любопитни въпроси.

1. Стабилност.

Стабилността се измерва не само с финансовото състояние, което, разбира се, е важно, но и с психологическа, емоционална стабилност. Всяка жена има нужда да чувства, че има опора до себе си във всеки един момент и във всяко едно отношение.

2. Осъзнатост.

Жените срещат огромен проблем, който се шири сред много мъже, а именно тяхната неосъзнатост. Те обикновено на по-късен етап разбират какво искат от живота, кога са готови за по-сериозна крачка, към стабилност, семейство, деца, преследване на цели в професионален и личен план. Ето защо осъзнатостта е едно от най-ценните качества за повечето дами.

3. Отстояване.

Никой не би желал да има партньор, който не може да отстоява себе си, да има слаб характер, да не знае какво иска от живота и как да го постигне. Всеки мечтае за преуспяваща половинка, която умее да отстоява качествата и целите си във всеки смисъл на това.

4. Приемане.

Когато става дума за важни качества, приемането винаги заема централно място, защото ако не приемеш човека, когото обичаш такъв, какъвто е, по-нататък това винаги ще се превръща в проблем. Опитите да променим партньорите си са едни от най-често срещаните причини за провал на връзката.

5. Равнопоставеност.

За да има мир и хармония в една връзка, двамата партньори трябва да се чувстват равни икономически, социално, психически, сексуално – изобщо всякак. Жените търсят именно това – признание на тяхната личност, способности, качества в човешки план, а не от гледна точка на пола.

Прочетете още