Adele е подала документи за развод

Adele е подала документи за развод
13 Септември 2019

Adele официално слага край на брака си. 31-годишната певица е подала документи за развод в Лос Анджелис с 45-годишния си съпруг Simon Konecki, пет месеца след като с общо изявление двамата уведомиха, че се разделят. Двойката има 6-годишен син и увери, че ще продължи да полага грижи за него съвместно и с много любов, както досега.

Сега обаче, след като раздялата им ще бъде финализирана и по законов ред, предстои да се водят преговори за попечителството над детето и за подялба да общото имущество. Според медии във Великобритания, Adele и Konecki не са подписали предбрачно споразумение.

Те се ожениха на тайна церемония през 2016 г., а Adele за първи път публично обяви сватбата по време на речта си при награждаването на церемонията Grammy през 2017 г., когато тя благодари на съпруга си.

В официално изявление по повод развода се казва, че двойката, която обяви фактическата си раздяла през пролетта, моли да бъде уважавано правото им на лично пространство, както и че няма да коментират темата повече.

Прочетете още