Билетите за лайвстрийм концерта на Andrea Bocelli - Believe in Christmas вече са в продажба

Билетите за лайвстрийм концерта на Andrea Bocelli - Believe in Christmas вече са в продажба
23 Ноември 2020

Билетите за ексклузивното глобално лайвстрийм събитие на най-обичания тенор на планетата Andrea Bocelli - ‘Believe in Christmas’ вече са в продажба. След като пренаписа формулата за лайвстрийм рекорд с историческия си концерт “Музика за надежда”, през новия празничен сезон Bocelli се завръща с новия си албум Believe и зрелищно лайв събитие от спиращата дъха оперна зала Teatro Regio di Parma на 12-и декември, 2020. Ексклузивен достъп до билети за концерта ТУК.

Единственото по рода си, заснето от няколко гледни точки празнично събитие, ще включва вълнуващи изпълнения на Andrea, който ще получи подкрепа от други музиканти и специални звездни гости. Концертът ще бъде стриймван на живо в цял свят в различни часови зони. У нас ще бъде излъчен на 12-и декември (събота), в 22 часа. За спектакъла Bocelli се доверява на креативния директор Franco Dragone (познат от впечатляващите си проекти с Цирк дю Солей), с който тенорът подготвя магическа програма за начало на празничния сезон. Събитието може да бъде гледано единствено на живо след закупен билет и няма да бъде налично на запис след края му.

Новината за вълнуващото лайвстрийм събитие дойде заедно с премиерата на новия албум на великия тенор, Believe – трогателна и лична колекция от песни, които са празник за силата и красотата на музиката! В него са включени и дуети с Alison Krauss и Cecilia Bartoli – 2 изпълнителки, чиито неповторими гласове са слушани и обичани навсякъде по света, неиздавано произведение от късния период на легендарния италиански композитор Ennio Morricone, както и ‘Gratia Plena’ – финалната песен от новия високооценен от критиците филм – “Fatima”. Специално за албума Bocelli композира и свои лични интерперетации на великите класики ‘Ave Maria’ и ‘Padre Nostro’.

Албумът е наличен на CD и винил в онлайн магазина MusicMall.bg ТУК

Прочетете още