Биографичен филм ще ни разкаже за живота на Robbie Williams

Биографичен филм ще ни разкаже за живота на Robbie Williams
24 Февруари 2021

Биографичен филм ще ни разкаже подробности за живота на "хулигана на британския поп" Robbie Williams. Лентата е с работно заглавие "Better Man" и още е в начален етап. Известно е, че за режисьор е избран Michael Gracey, който стои зад хитовото кино заглавие "Най-великият шоумен". Филмът ще проследи издигането на Robbie до статута на световна звезда, но и няма да пропусне по-мрачните моменти от живота му. Логично, в лентата ще бъдат използвани някои от най-големите хитове на изпълнителя, който наскоро отпразнува своя 47-и рожден ден. 

Robbie Williams е третият най-излъчван артист по британското радио за последните 20 години след Elton John и George Michael. Има 7 №1 сингъла и над 20, които се нареждат в топ 10 на чартовете. В световен мащаб е продал над 80 милиона албума, което го прави един от най-успешните изпълнители на всички времена.

Michael Gracey разбира се вече е разговарял с героя на проекта, а пред Deadline режисьорът казва: "В каква светлина ще представим Robbie във филма, е строго секретно. Искам да свърша работата по наистина оригинален начин. Искам зрителите да останат с усещането за нещо, което не са виждали досега." Gracey обяснява и, че това, което го е привлякло, е интересът му към Williams като към "обикновен човек с големи мечти, който е последвал тези мечти и е стигнал до невероятно място." "Той не е най-добрият певец, нито най-добрият танцьор, и все пак е успял да продаде 80 милиона записа по целия свят. Всеки може да открие себе си в този човек, който не смята, че има някакъв изключителен талант, и все пак наистина го има. Това, което той притежава, е воля, визия и увереност, с която да заяви "Ще последвам мечтата си.""

Прочетете още