Bryan Adams забива в зала „Арена София“ тази вечер

Bryan Adams забива в зала „Арена София“ тази вечер
Снимка: Steven Stanley
8 Декември 2023

Световноизвестният изпълнител Bryan Adams ще зарадва всички свои фенове с вълнуващ и незабравим концерт в зала „Арена София“ днес, 8 декември. Събитието е част от световното му турне So happy it hurts, а последни билети можете да откриете в мрежата на Ивентим и онлайн тук.

Мащабното турне на артиста вече стартира в САЩ и ще продължи с европейска обиколка, чието начало ще бъде дадено именно в София. Гастролът носи името на петнадесетия му студиен албум „So happy it hurts“, издаден миналата година и номиниран за награда „Грами“. Албумът е създаден изцяло от канадския певец по време на пандемията и включва 12 песни, които той записва сам, свирейки на различни инструменти.

Част от песните от „So happy it hurts“ ще чуем на живо от сцената на зала „Арена София“. Сет листът на турнето ще включва повече от 20 парчета от 40-годишното творчество на Adams, сред които дуетна му песен с покойната Tina Turner „It`s only love”, „Everything I do”, „Have you ever really loved a woman”, „Cuts like a knife”, „Run to you” и още много други.

Носителят на множество отличия, сред които 3 номинации за „Оскар“, 5 номинации за „Златен глобус“, награда „Грами“ и 20 награди „Джуно“, ще завладее сцената с енергични вокали и въздействащо сценично присъствие.

Прочетете още