Celine Dion се връща на сцената през 2021

Celine Dion се връща на сцената през 2021
14 Септември 2020

Суперзвездата и носителка на пет награди GRAMMY, Celine Dion ще възобнови световното си турне, което беше прекъснато заради пандемията, на 19 март 2021-ва с концерт в Париж. Това съобщи самата тя в социалните мрежи.

"Знам, че годината беше - и продължава да бъде - изключително трудна и всчики с нетърпение чакаме по-добри дни. Искам да ви благодаря за проявеното търпение през последните няколко месеца. Моят екип работи упорито върху повторното организиране на турнето. Най-накрая имам добри новини. Нямам търпение отново да пея и танцувам с всички ви", написа Celine в twitter.

През септември 2019-а певицата започна световно турне в подкрепа на новия си албум "Courage". Европейската ѝ обиколка трябваше да започне в Прага на 21 май 2020-а като по план тя трябваше да изнесе над 30 концерта, сред които в Амстердам, Антверпен, Берлин, Будапеща, Виена, Загреб, Кьолн, Краков, Мюнхен, Париж, Цюрих, но заради пандемията шоутата бяха отменени. Изпълнителката ще завърши европейската част от световната си обиколка на 25 юли следващата година с шоу в Букурещ. Северноамериканската част от турнето пък ще бъде възобновена на 16 август в Уинипег, Канада и ще завърши на 24 септември 2021-ва в Питсбърг, САЩ.

Снимка: https://twitter.com/celinedion

Прочетете още