ЧЕТИРИ ЛАПИ представя: Опашати шеги в парка - Стендъп комеди за животните и техните хора

ЧЕТИРИ ЛАПИ представя: Опашати шеги в парка - Стендъп комеди за животните и техните хора
12 Май 2022

Едни от най-забавните майстори разказвачи на комедията у нас споделят своите най-смешни истории за животни на живо в Маймунарника, Борисовата градина в София на 14 май (събота) от 15:00 часа по покана на ЧЕТИРИ ЛАПИ.

Всеки има своя забавна история за домашния си любимец, но не всеки има таланта да я разкаже така, че тя да е забавна за всички. Пригответе се за много любопитни и хумористични моменти и искрен смях, защото Здрава Каменова, Богдана Трифонова, Надя Брайт и Георги Кючуков ще завладеят сцената в една различна стендъп комедийна среща в подкрепа на каузата на ЧЕТИРИ ЛАПИ.

Звездно участие в пролетното събитие на ЧЕТИРИ ЛАПИ има и първото куче терапевт на фондацията - Смайли, който заедно с неговия водач Антония Рикова, ще се включи с демонстрация на полезни техники при обучението на домашни любимци. Смайли стана част от екипа на ЧЕТИРИ ЛАПИ в началото на 2017 г.  Той беше доведен в клиниката в Банкя с множество счупвания на едното задно краче и сериозни кожни проблеми. Всичките му наранявания са били причинени от човека, който го е гледал и след това – изоставил. Смайли премина успешно през редица лечения и операции на крачето. Той имаше нужда от много рехабилитация и грижи, но най-вече – от добро отношение и много обич. След като премина през процес на социализация, той си върна доверието към хората. От есента на 2017 Смайли стана част от работния екип на проект „Животни помагат на хората“. Той участва в терапевтични и образователни сесии, в рамките на които, с помощта на водач и психолог, Смайли помага на деца и възрастни да преодоляват своите затруднения, като им дава цялата си обич.

Популярни и обичани гласове от екрана, телевизията, радиото и публичното пространство, актьорите Здрава Каменова, Богдана Трифонова, Надя Брайт и Георги Кючуков, които се включват безвъзмездно в събитието на ЧЕТИРИ ЛАПИ, ще разкажат защо е важно да имаш куче по време на пандемия, как се дава интервю на живо докато разхождаш домашния си любимец, какво е да живееш в зоомагазин и лесно ли е да разсмееш животно.

Тези и още опашати истории, подаръци и изненади очакват публиката на благотворителното събитие на ЧЕТИРИ ЛАПИ тази събота в 15:00 в Маймунарника.

Присъствието на публиката означава и подкрепа за ЧЕТИРИ ЛАПИ - силния, глобален и независим глас на животните, зависещи пряко от човека, чиято визия е за един по-добър свят, в който животните не са подложени на страдание и са отглеждани с уважение и разбиране. 

Входът е свободен, а публиката - е добре дошла с домашните си любимци. Събитието във Facebook.

Прочетете още