Десетият филм на Куентин Тарантино ще бъде епилог на кариерата му

Десетият филм на Куентин Тарантино ще бъде епилог на кариерата му
Снимка: Gage Skidmore
14 Август 2019

Дългоочакваният филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд" (Once Upon a Time in Hollywood) тръгва по кината у нас на 16 август. Деветата лента на гениалния режисьор събира Тарантино със звездите от предишните му филми "Джанго без окови" и "Гадни копилета" - Леонардо ди Каприо и Брад Пит. Във филма участват още много величия от Холивуд, сред които Ал Пачино, Марго Роби, Тим Рот, Кърт Ръсел и Майкъл Медсън.

И докато ние тръпнем в очакване да видим разказа на култовия режисьор за големия шоубизнес в Лос Анджелис в края на 60-те години на 20 век, той обяви, че неговият десети, последен филм ще бъде като епилог, съобщава Hollywood Reporter.

Пред изданието Тарантино обяснява, че ако човек разсъзждава над идеята как всичките му филми разказват една история и всеки един от тях е като вагон, който свързан с останалите, образува цял влак, то последният по някакъв начин ще е голямата финална кулминация. "Мога да си представя, че десетият ще е малко по-епилогичен."

Режисьорът потвърди, че планира да създаде общо десет филма в кариерата си и че му предстои да направи само още един, но без да споделя допълнителнa информация за него.

Прочетете още