Disco Divas - Шоу с хитове от 70-те, 80-те и 90-те ще огласи Античния театър в Пловдив на 25 септември

Disco Divas - Шоу с хитове от 70-те, 80-те и 90-те ще огласи Античния театър в Пловдив на 25 септември
23 Май 2023

Саманта Фокс, Прешъс Уилсън и Ирина Флорин с танцовално шоу на 25 септември в Пловдив

Грандиозно денс шоу с хитове от 70-те, 80-те и 90-те ще огласи Античния театър в Пловдив на 25 септември тази година. Шоуто Disco Divas ще събере на една сцена за първи звездата на група Eruption Прешъс Уилсън, мечтата на всеки мъж през 80-те Саманта Фокс и българската певица с най-много денс хитове Ирина Флорин, която с „Цвят лилав“, „Пътуване“, „Мога“ и „Докога“ вкара българската музика в дискотеките през 90-те години.

„Спектакълът ще бъде своеобразна хронологията на диско музиката от появата ѝ в средата на 70-те години до ден днешен. Тази музика оказва голямо влияние върху клубната култура и за нас е истинско предизвикателство да създадем шоу под открито небе, което е пътуване във времето с най-големите хитове на три епохи, които и до днес са в плейлистите на всеки клуб и семейно тържество.“, съобщават организаторите от „ЮПИ Ивентс“.

2-часовото шоу ще бъде подвижен дансинг, на който няколко поколения меломани ще могат да танцуват с хитовете на Саманта Фокс като „Touch Me е”, “Nothing’s Gonna Stop Me Now”, и “Naughty Girls (Need Love Too)”; и на Прешъс Уилсън, която обещава да започне със златните “I Can’t Stand the Rain” и „One Way Ticket”, които в средата на 70-те години я превръщат в диско кралица.

Билетите вече са в продажба. Събитието във facebook e тук.

Прочетете още