Enrique Iglesias и Jon Z с общ сингъл - страхотна версия на песента "Despues Que Te Perdi"

Enrique Iglesias и Jon Z с общ сингъл - страхотна версия на песента
14 Март 2019

Енрике Иглесиас не спира да изненадва почитателите си и сега за първи път се впуска в латино трап жанра с помощта на Jon Z. Ето каква е историята на парчето: Преди време приятел на звездата му пуска оригиналната версия на Jon Z - "DESPUES QUE TE PERDI" -  която до момента има над 10.1 милиона гледания в YouTube и над 1.2 милиона стирйминга в Spotify. Енрике толкова е впечатлен от парчето, че лично се свързва с пуерториканската сензация Jon Z и му предлага да направят дуетна версия на "DESPUES QUE TE PERDI". Резултатът е страхотен микс между баладачния стил на латино звездата и суровия трап бийт на Jon Z, притежаващ всички необходими елементи, за да се превърне в следващия голям хит в кариерата на двамата артисти. Jon Z и Енрике успяват да създадат песен и видео към нея, които със сигурност ще развълнуват публиката по целия свят.

"Влюбих се в "DESPUES QUE TE PERDI" в момента, в който я чух за първи път. Jon Z е автор на песента, а аз съм запленен да бъда част от този проект" - споделя Енрике Иглесиас по време на снимките на видеото, състояли се в района на Феърплей, Колорадо.

"За мен е чест да работа с такава музикална икона като Енрике Иглесиас. Сътрудничеството ми с него е абсолютно постижение в личен и професионален план. Тази песен ще разтърси радио ефира." - добавя Jon Z.

"DESPUES QUE TE PERDI" е първият испаноезичен сингъл на Eнрике, след премиерата на #1хита за 2018-та "EL BAÑO". В допълнение, Иглесиас към момента работи по записите на предстоящия си нов албум, планиран да излезе по-късно тази година от Sony Music.

Прочетете още